Slogan

Rinteet

rinnekartta

Tempputaituri, vanha vauhtipää, auringonpalvoja tai ensimmäistä kertaa isossa mäessä. Ritavalkean hiihtokeskus takaa hauskan rinnepäivän koko perheelle ja kaikentasoisille laskijoille. Täällä yhteinen lumipäivä menee leikiten ja usein vähän liiankin nopeasti. Onneksi Lapin viihtyisimpään hiihtokeskukseen on helppo palata aina uudelleen.

Ritavalkean rinteet sopivat hyvin niin aloittelijoille kuin perheille. Rinteiden profiili mahdollistaa turvallisen tuntuman lasketteluun, jolloin oppiminen sujuu kuin itsestään. Lapsia varten rinteestä löytyy myös lastenrinne hisseineen, jossa sekä lapset että aikuiset voivat harjoitella turvallisesti miten rinteessä tulee toimia.

Ritavalkean laskettelukeskuksen Tazza-snowparkista löytyy ajanmukaiset boxit, reilit, pressit ja corneri, joissa voit hioa taitojasi.

Perheen pienimmille Lumipörrö-pulkkamäki löytyy kahvion päädyssä. Laskettelukeskuksen oma maskotti, Lumipörrö, seikkailee milloin missäkin ja on menossa mukana talvikauden tapahtumissa.

Laskettelurinteet ovat lyhyen matkan päässä Pellon keskustasta. Ritavalkealla on yhteensä viisi rinnettä, joiden pituus on 800–1000 m ja korkeusero 120 m. Laskettelukeskuksessa on myös Snowpark ja lastenrinne.

Keskuksessa on monipuoliset murtomaahiihtoladut ja alueella on järjestetty mm. hiihdon SM-kisat v. -93.